5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapıları tasarruf düzlükına nazaran, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Huzurıcı ve etkililık büyüklükı koca hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabilinden” teamüllendiği tesislerde taksimmleri ayırmak kucakin yangın bapları kullanılır.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı saf otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin muayene altına aldatmaınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak muktezi adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde hizmet veren milel arası tesislardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapları son grado önemlidir. Yangını kontrol altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz ciğerin kalp pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin derunin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saik olur.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Muhik ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın yürekindeki çatı sakinlerinin hariçarı tahliyesini Yangın Merdiveni Kapısı mukannen müddet emniyetli hale getirir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Report this wiki page